10 – 13. juna 2021.

(SMEŠTAJ + PREVOZ)

1. Dan BEOGRAD – BUDVA

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko Srbije i Crne Gore do Budve sa usputnim zadržavanjima zbog pauza i graničnih formalnosti.

2. Dan BUDVA

Dolazak u Budvu u jutarnjim časovima i razgledanje starog dela grada koji poseduje izuzetan mediteranski šarm. Budvu još nazivaju kraljicom Mediterana, jedno je od najstarijih naselja na Jadranu i za letovanje u ovom gradu se opredeljuju turisti iz čitave Evrope. Istorija Budve duga je preko 2000 godina. Mnoge kulture koje su prolazile ovim područjem ostavile su traga, a oni su posebno vidljivi u starom gradu. Nakon obilaska, smeštanje u hotel. Slobodno vreme za kupanje. Noćenje.

3. Dan BUDVA – TIVAT – KRSTARENJE – KOTOR – BUDVA

Slobodno vreme u Budvi ili odlazak na “mini Montenegro turu”. Ako se za neku turu po Crnoj Gori može reći da pokazuje srž i srce Crne Gore, njeno najvrednije kulturno, istorijsko i religijsko nasleđe onda je to, zasigurno ova tura. Prvi u nizu je grad Tivat koji poslednjih godina postaje omiljena destinacijama turista širom sveta. Razlog tome se krije u šarmu ovog grada, ali i njegovoj luksuznoj marini Porto Montenegro koja ga je stavila na mapu ljubitelja jahti i luksuza. Nakon kraće šetnje planirano je ukrcavanje na brodić kojim ćemo se zaploviti Bokokotorskim zalivom. Planiran je obilazak Plave Špilje (kupanje), plaža Žanjice (kupanje), obilazak Gospe od Škrpjela i Perasta, a iskrcavanje je planirano u Kotoru. Po dolasku se obilazi Stari grad koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Prošetaćemo unutar starih zidina, živopisnim primorskim uličicama i uživaćemo u prelepoj atmosferi grada. Sledi slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. Dan BUDVA – MANASTIR MORAČA – BEOGRAD

Napuštanje hotela. U povratku za Srbiju planirana je poseta manastira Morače. Manastir je smešten u severnom delu kanjona reke Morače, zadužbina je Stefana Nemanjie, sa crkvom posvećenoj Presvetoj Bogorodici. U XVII veku je u manastiru sagrađena mala crkva posvećena Sv. Nikoli. Nakon obilaska manastira nastavljamo put prema Srbiji sa usputnim zadržavanjem radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

CENA: 79€

NA 2 RATE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

· Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom),

· Smeštaj u Budvi, u hotelu Villa Gracia, u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja,

· Troškove organizacije i vođenja aranžmana,

· Usluge licenciranog turističkog vodiča.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

· Fakultativni izleti:

Ø Vožnja brodićem Bokokotorskim zalivom 25€ (prevoz i obilasci Kotora i Tivta u pratnji lokalnog vodiča, plovidba brodićem do Plave Špilje, plaže Žanjice, obilazak Gospe od Škrpjela i Perasta),

· Doplatu za jednokrevetnu sobu – 30€,

· Putničko zdravstveno osiguranje,

· Individualne troškove.

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih lokaliteta/destinacija, nastalih zbog objektivnih okolnosti, čužvi u saobraćaju, promene radnog vremena objekta koji se obilaze i drugih nepredviđenih okolnosti.

USLOVI OTKAZIVANJA:

· Do 30 dana pred put moguć otkaz uz povraćaj novca ili promena termina izleta, posle toga moguć otkaz samo uz validnu medicinsku dokumentaciju ili uz zamenu putnika, u protivnom se zaračunavaju storno troškovi, i to:

1. Od 29 – 15 dana – agencija zadržava 30% od cene.

2. Od 14 – 3 dana – agencija zadržava 80% od cene.

3. Manje od tri dana pred put – agencija zadržava 100% od cene.

– Organizator putovanja je Turistička agencija „Galileo Tours“, licenca OTP br.59/2015. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 prijavljenih.

– Cenovnik za program “BUDVA” (autobus, 2 noćenja) br. 1. od 10.04.2021.