Na sednici Vlade Republike Srbije održanoj 18.11.2021. godine usvojena je Uredba o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja, definisana navedenom uredbom, putnik može iskoristiti najkasnije do 31.decembra 2022. godine.

Ukoliko se putnik odluči za povraćaj iznosa koji je uplatio za nerealizovano putovanje ili je otkazano zamensko putovanje, povraćaj uplaćenih sredstava će se izvršiti najkasnije do 01.februara 2023. godine. Saopštenje MTT možete pogledati na linku https://mtt.gov.rs/vest/34392/matic-produzen-rok-za-koriscenje-zamenskih-vaucera-do-31-decembra-2022-.php

Zahvaljujemo na razumevanju i strpljenju,

Vaš Galileo Tours

Poštovani putnici,

Vaša sigurnost i bezbednost nam je najvažnija, shodno tome sve odluke koje donosimo biće zasnovane na sagledavanju celokupne situacije, kako epidemiološke tako i ekonomske.

Svi putnici Ugovor o putovanju za željeni termin i destinaciju mogu zaključiti kako u našoj poslovnici tako I putem telefona 011/7871677

Ukoliko posedujete Potvrdu o zamenskom putovanju, možete je iskoristiti za putovanje na istoj ili bilo kojoj drugoj destinaciji koju imamo u našoj ponudi, a čija vrednost nije niža od iznosa koji ste platili za nerealizovano putovanje.