Detalji putovanja

1. DAN – LAJKOVAC
Polazak iz Lajkovca na unapred dogovorenom mestu u 15:00h. Sastanak Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zaustavljanjima zbog graničnih formalnosti i potreba grupe.
2. DAN – PUNTA SABIONI
U ranim jutarnjim časovima dolazak u luku Punta Sabioni, odakle će oni koji su uplatili fakultativni izlet OBILAZAK VENECIJE brodićem preći u Veneciju. Obilazak grada u pratnji stručnog vodiča. Kanal grande, most Uzdaha, Duždeva palata, Trg Svetog Marka, most Rialto samo su neke od znamenitosti koje ćete imati prilike da vidite. Nakon obilaska slobodno vreme za uživanje u nekom od restorana pored kanala Grande. U dogovoreno vreme skup grupe i povratak ka luci Punta Sabione odakle ćemo autobusom krenuti ka Lido di Jesolu (ili okolini) Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. DAN – VERONA
Doručak. Nakon doručka fakultativno polazak za Veronu. Verona je grad u koji je Šekspir smestio svoju dramu Romeo i Julija pa ga zato i zovu grad Romantike. Piazza Bra, Arena Verona, Piazza Erbe, grobnica porodice Skalidjeri, statua Dantea Aligeria i na kraju čuvena kuća i terasa Julije najvažnije su stvari koje ćete imati prilike da vidite i da čujete sve te zanimljive priče koje se vezuju za ovaj prelepi grad. U nastavku dana odlazimo do Sirmionea koji se nalazi na jezeru Lago di Garda. Posetićemo dvorac porodice Skaligeri, videti kuću Marije Kalas i probati možda i najbolji sladoled u čitavoj Italji. Slobodno vreme za uživanje u ovom prelepom mestu. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN – PADOVA
Doručak. Fakultativni odlazak u Padovu. Dolazak u Padovu, obilazak u pratnji stručnog vodiča. Trg Prato de la Vale, Il Santo Bazilika Sv. Antuna, gradska kuća ( palazzo della Regione ), Krstionica. Slobodno vreme. Fakultativni obilazak Vićence: Grad Vićenca se od 1994.godine nalazi na UNESCO listi svetske kulturne baštine. Poznat je po umetnosti i arhitekturi. Za lepotu grada najzaslužniji je čuveni arhitekta Andrea Paladio koji je izgradio veliki broj vila i palata kako u samom gradu tako i u njegovoj okolini. Nakon obilaska slobodno vreme. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.
5. DAN – LAJKOVAC
Dolazak na mesto polaska u prepodnevnim časovima. Kraj programa.
Polazak:
Lajkovac
Odredište:
Venecija, Italija

Plan putovanja

Odredište

Tab Item Content

Mesta koja ćete posetiti

U cenu je uključeno

Profesionalni vodič
Prevoz
Hrana i piće

Fakultative

CENA ARANŽAMANA OBUHVATA:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu u Lido di Jesolu (ili u okolini - u zavisnosti od doba godine, raspoloživosti kapaciteta)
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Obilazak Verone i jezera Garda: 35€ / deca: 25€ 
  • Obilazak Padove i Vićence: 30€ / deca: 20€ 
  • Obilazak Venecije sa uključenom kartom za brod na relaciji Punta Sabbioni – Venecija – Punta Sabbioni: 30€ / deca: 25€

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Cene fakultativnih izleta zbog oscilacija cena na tržištu mogu biti promenljive u zavisnosti od trenutnog stanja na terenu npr. Povećanje cena naftnih derivate, rentiranje plovila ili povećanje cene karata za navedeni obilazak.

Play Video

Venecija

Od €135

Destinacija: Venecija, Italija
Trajanje: 4 dana
Prevoz: Autobus

Prednosti prilikom rezervisanja

Birate datum polaska

Sami možete izabrati kada želite da putujete

24/7 podrška

Kontaktirajte nas u svako doba putem sajta ili chata.

Izaberite putovanje po vašoj želji

U svakom trenutku možete rezervisati drugo putovanje!

Preporučena putovanja

Ukoliko vam se ovo putovanje ne dopada, pogledajte našu selekciju aktuelnih ponuda!

old-town-prague-500x500
Od €180
17.4 – 22. 4. 2024. PRAG – KARLOVE VARI – DREZDEN
6 dana dana
advent-thumb
Od €169
14.12. – 18.12.2023.
5 dana
p400x400
Od €440
20.04.2024.
9 dana